Studio Videochat
Constanta


Intr-un ambient placut, elegant si rafinat, REGAL Studio videochat Constanta este alegerea optima atat pentru modelele de videochat profesioniste cat si pentru modelele aflate la inceput de drum.

Situat foarte convenabil in orasul Constanta, Regal Studio ofera conditii de lucru regale si imbina luxul cu functionalitatea intr-o maniera armonioasa astfel incat modelele de videochat sa vina de fiecare data cu mare interes si incredere.

Din prima zi cand intrii in echipa Regal Studio ne vom asigura ca primesti toata atentia si informatiile de care tu ai nevoie pentru a avea cel mai bun start. Vei fi tratata intr-adevar intr-un mod regal.


Regal Studio are grija de modelele de videochat si le ofera acestora pachete de infrumusetare (solar, coafor, cosmetica, gym, spa)! Alege modul prin care sa te rasfeti!

Studioul nostru dispune de posturi de lucru spatioase si elegante, la Regal Studio seriozitatea este rasplatita prin comisioane avantajoase cat si premii consistente. Organizam concursuri frecvente pentru a mari competitivatea cat si a rasplati modelele serioase, oferindu-le cadouri frumoase.

Veniturile unui model de videochat nu sunt fixe, ci tin de atitudinea si capacitatea de a invata a modelului. Membrii platesc pentru fiecare minut petrecut cu modelul. Modelul poate alege categoria conversatiei, adult sau non-adult, si poate aborda orice atitudine doreste in fata camerei video. Veniturile ii sunt vizibile in orice moment modelului pe site-urile cu care colaboram.

Pentru a fi un model de videochat de success trebuie sa fii constiincioasa, perseverenta, ambitioasa, sa ai cunostinte medii de limba engleza si sa privesti acest job la fel de serios si disciplinat ca oricare altul.

Cunoasterea limbii engleze este importanta, deoarece toate conversatiile se desfasoara in engleza, iar daca mai cunosti si o alta limba pe langa engleza acest lucru te poate ajuta. Un plus il poate reprezenta aspectul fizic placut, insa nu este obligatoriu, iar pentru pentru a avea succes trebuie sa fii deschisa, comunicativa, zambitoare, feminina, cocheta si sa ai abilitatea de a te adapta felului de a fi al fiecarui membru, lucru care se deprinde pe parcurs.


Angajari Videochat Constanta

REGAL Studio este locul perfect pentru tine

Daca esti o persoana lipsita de inhibitii, dornica sa comunice cu tot felul de oameni din toate colturile lumii, atunci o cariera in videochat te-ar putea ajuta sa imbini utilul cu placutul in acelasi timp.

Noi ne dorim ca TU sa te simti foarte bine in studioului nostru de videochat si este esential ca tu sa te simti in siguranta la locul de munca, asa ca te asiguram ca identitatea ta este protejata 100%.

Toate site-urile cu care lucram sunt inaccesibile din Romania si in acelasi timp, avem grija sa luam toate masurile de siguranta pentru ca tu sa lucrezi intr-un mediu confortabil si fara griji.

Regal Studio Videochat Constanta

Modalitati de plata

Poti alege modalitatea de plata conform nevoilor tale personale. Exista posibilitatea de plata zilnica, saptamanala sau de doua ori pe luna (pe data de 10 si 25 ale fiecarei luni)

Pe langa aspectul financiar, acest job iti asigura imbunatatirea aptitudinilor conversationale si acumularea de cunostinte din cele mai variate domenii. Noi am inteles ca sa fi fericita este esential pentru ca totul sa functioneze optim.

Pentru ca TU sa fi mereu fericita iti oferim libertatea de a alege cum si cat vei lucra pentru a-ti atinge obiectivele personale si profesionale.

  • Iubesc tot ceea de defineste studioul Regal: lux, cadru legal, seriozitate, colectivul tanar, starea mea de spirit de fiecare data cand intru pe usa studioului si uit de toate problemele.
    Nico
  • Profesionalism, dezvoltare personala si profesionala, ideea de a apartine unui colectiv, lux, confort, seriozitate – astea sunt primele lucruri care imi vin in minte atunci cand ma gandesc la Regal Studio.
    Mirela
  • De ce REGAL Studio? E simplu si o spun cu mandrie: pentru ca sunt cei mai buni si pentru ca se implica activ in dezvoltarea mea profesionala, personala, dar si in imaginea mea, si castigurile sunt pe masura.
    Lili

TE ASTEPTAM SA DISCUTAM DESPRE VIDEOCHAT

0761 32 87 47

Open chat