GRILA BONUSURI

» Oferim un BONUS DE ANGAJARE pentru fiecare model nou venit in echipa noastra de 500 E!

» Oferim un salariu de 7000 de RON pe luna pentru fiecare model!

» Oferim bonus pentru fiecare recomandare pentru angajari videochat Constanta! In cazul in care ne recomanzi unei prietene ce se va angaja in cadrul studio-ului nostri, vei primi un bonus in valoare de 1000 $!

» Decontam transportul pe o perioada de 3 luni de zile, din momentul inceperii activitatii in cadrul studio-ului nostru!

» Suportam costurile sedintelor foto profesionale si punem la dispozitie accesorii si lenjerii. Ne ocupam si de machiajul si coafura ta ce va fi realizata de profesionisti!

» Bonus implant de silcoane

Toate modelele sunt tratate cu profesionalism, discretie si seriozitate si beneficiaza de training si de sedinte foto gratuite.

Lucram cu cele mai profitabile site-uri din domeniul videochat si va oferim comisioane intre 55% - 80% din sumele castigate, platile fiind facute (chiar si in avans) la fiecare 2 saptamani in lei la cursul zilei.


Castigurile atractive, seriozitatea, profesionalismul, confidentialitatea si discretia sunt doar cateva dintre motivele de a te alatura echipei noastre si a alege sa lucrezi cu studioul de videochat REGAL Studio Constanta.

In cadrul studioului, modelele de videochat beneficiaza de sedinte foto profesionale. Studioul beneficiaza de camere decorate special pentru activitatea de videochat.

Fiecare model lucreaza in propria sa camera personalizata. Incaperile sunt decorate si iluminate profesional pentru a asigura o imagine cat mai buna pe camera.

Profesionalismul, confidentialitatea si respectul sunt doar cateva din calitatile care ne reprezinta. Tot timpul vei putea sa evoluezi, vei putea sa gasesti noi metode de a te dezvolta si de a-ti mari incasarile.

Angajari videochat Constanta

Bonusuri regale


Bonus de angajare

0761.32.87.47

Oferim un BONUS DE ANGAJARE modelelor de videochat care se angajeaza in studioul Regal un bonus in valoare de 500 E!


Salariul GARANTAT

0761.32.87.47

Modelele de videochat REGAL Studio beneficiaza de salariul GARANTAT de 7000 RON pe luna!


Bonus Recomandare

0761.32.87.47

Fiecare model ce ne recomanda unei prietene ce se va angaja in studioul REGAL, primeste un bonus de 1000 $


Implant de silcoane

0761.32.87.47

Daca iti doresti implanturi de sani, atunci acesta este programul perfect pentru tine. Noi te vom sprijini sa-ti indeplinesti visul.


Regal Studio Videochat Constanta

Avantaje REGALE

Discretie maxima - Nu-ti fa griji, discretia si siguranta ta sunt prioritare pentru noi. Vei conversa doar cu cine iti doresti si poti alege pe ce platforma. Identitatea ta va fi mereu protejata.

Tu decizi cat castigi - Comisionul creste o data cu incasarile tale. In functie de obiectivul tau, vom intocmi un plan de munca personalizat pentru ca tu sa poti ajunge la suma dorita in cel mai scurt timp.

Program de munca flexibil - Tu esti singura care decide cum lucrezi. Suntem un studio cu un program videochat flexibil. Avem 3 ture din care poti alege orele de munca care iti convin cel mai mult. Iti alegi programul de munca dar si zilele libere.

Studio Regal - Studioul este echipat cu cea mai performanta aparatura pentru ca tu sa-ti poti desfasura munca fara probleme tehnice. Camerele sunt deosebit de frumoase, curate si moderne, amenajate de un decorator de interior pentru a fi deosebite si pe gustul modelelor noastre.

TE ASTEPTAM SA DISCUTAM DESPRE VIDEOCHAT

0761 32 87 47

Open chat