Angajam fete
pentru activitatea
de videochat

Crezi ca ar fi distractiv sa ai un loc de munca care iti permite castiguri substantiale intr-un timp foarte scurt?

Esti o persoana atractiva, ai peste 18 ani, deschisa la minte, prietenoasa, si te simti confortabil in fata camerei? Daca ai raspuns "DA" la oricare dintre aceste intrebari, poate vei dori sa citesti mai mult ...


Regal Studio Videochat Constanta

Conditii de angajare

Conditiile de angajare la Regal Studio Videochat Constanta sunt foarte simple, si foarte clare. La noi poate avea un loc de munca oricine este major si are varsta peste 18 ani. Angajam atat modele de videochat cu experienta cat si modele care nu am mai lucrat in domeniu. Colectivul nostru are tot interesul sa fie alaturi de modelele serioase, sa le ridice in valoare si sa ajunga model de top.


  • Obligatoriu varsta minima de 18 ani
  • Sa cunosti limba engleza la un nivel mediu, si oricare alta limba straina constituie un avantaj
  • Un aspect fizic placut si ingrijit
  • Sa fii comunicativa

Pentru a te angaja in studioul de videochat REGAL te rugam completeaza formularul de Interviu Online sau sa ne contactezi telefonic la numarul de telefon: 0761.32.87.47

Angajari Videochat Constanta

Ce este videochatul?

Videochatul este un concept relativ nou si este uimitor cum aceasta a devenit brusc unul din locurile de munca cele mai profitabile. Cum poti sa devinii un model de videochat de succes, de ce un loc de munca in videochat este profitabil si ar trebui sa te angajezi imediat.

Modelele de videochat pot face o gramada de bani din videochat atata timp cat sunt serioase si au o atitudine corecta fata de studio si fata de studioul de videochat Regal Studio Constanta.

Videochatul implica interactiunea directa cu membrii in fata unui webcam si de aceea ar trebui sa fiti o persoana foarte increzatoare si prietenoasa. Daca sunteti suficient de increzatoare pentru a performa in fata unui webcam, acest lucru va face cu siguranta lucrurile mult mai usoare pentru tine.

La REGAL Studio, videochatul inseamna sa faci parte dintr-o echipa frumoasa cu experienta in domeniu, unde vei gasi intotdeauna ceea ce iti doresti. Consideram succesul tau ca fiind succesul nostru, tocmai de aceea avem grija sa raspundem intotdeauna nevoilor tale si sa te ajutam sa te dezvolti asa cum trebuie.

TE ASTEPTAM SA DISCUTAM DESPRE VIDEOCHAT

0761 32 87 47

NE MARIM ECHIPA

Angajeaza-te in studioul nostru
si vei avea parte de multe avantaje!

In cadrul studioului nostru, poti sa castigi in functie de implicarea ta un salariu mai mult decat ai visat. Iti oferim traning de specialitate si cel mai bun suport tehnic. Modelele de videochat pot castiga sume variate, aici fiind implicati mai multi factori: atitudine, seriozitate, naturaletea, buna dispozitie, dezinvoltura, comunicare acceptabila in limba engleza si nu in ultimul rand dedicatia. Vino si convinge-te ca suntem cel mai profesionist studio din Constanta!

Colaborarea cu REGAL Studio are loc in urma semnarii unui contract. Sumele de bani apar integral in acte si sunt impozitate corespunzator. Oricand te poti convinge de legalitatea activitatii noastre, de corectitudinea si buna noastra credinta.

In studioul REGAL toata lumea respecta pe toata lumea, fiecare model are camera sa, astfel incat stresul care apare odata cu munca in grup dispare. Daca doresti mai multe detalii sau daca doresti sa te angajezi la studioul nostru ne poti contacta. Poti lucra dimineata, dupa-amiaza sau seara. TU alegi. Iti modelezi programul de lucru dupa bunul plac. Colaborarea cu Regal Studio nu-ti creaza vreo nici o obligatie. Noi contribuim cu tot ceea ce tine de noi pentru succesul tau: promovare, training, suport tehnic non-stop, toate acestea pentru a te desfasura asa cum doresti.

Open chat