Alatura-te echipei
Regal Studio


Cu ajutorul experientei noastre, reprezentam cu succes varianta regala a unui studio de videochat in Constanta, punem accent pe calitate, confidentialitate, iar cel mai important lucru pentru noi este fericirea modelelor noastre. Toate camerele studioului sunt decorate modern, diferit pentru a satisface toate necesitatile activitatii de videochat.

Daca vrei sa devii independenta financiar si sa-ti atingi obiectivele intr-un timp cat mai scurt, te asteptam in studioul nostru de videochat. Vom fi alaturi de tine de la inceput si te vom indruma intr-o lume minunata si regala a videochatului.

Profesionalismul, confidentialitatea si respectul sunt doar cateva din calitatile care ne reprezinta.

Regal Studio Constanta respecta modelele, oferim bonus de angajare si continuam cu procentele mari si bonusuri regale!

Suntem pozitionati intr-o zona usor accesibila dar retrasa in acelasi timp. Studioul nostru de videochat are un design regal, fiind una dintre cerintele modelelor noastre, astfel incat acestea sa se simta confortabil la locul de munca.

Continuam sa oferim pe tot parcursul colaborarii: bonusuri, training specializat, sedinte spa si multe alte lucruri de care te poti bucura.

 

Angajari Videochat Constanta

Avantajele
colaborarii cu
Regal StudioConfidentialitate

Cel mai important lucru pentru noi este discretia si atmosfera placuta.Procente regale

Oferim un procent regal pentru cresterea veniturilor modelelor de videochat.Masina ta

Alaturi de REGAL Studio poti castiga masina mult visata, intr-un timp record. 

Program flexibil

Modelul de videochat Regal isi stabileste singura programul de lucru, de la o saptamana la alta, dupa cum vrea si poate.Vacante de neuitat

Regal Studio iti ofera in fiecare an petrecut alaturi de noi vacante regale in locuri deosibite.Training specializat

Rezultatele unui training eficient in videochat se vad in castigurile unui model de videochat.


 

In domeniu videochatului se poate castiga foarte bine… dar in spatele unui model de succes se afla intotdeauna o colaborare de exceptie!

Combinand o atmosfera relaxanta cu experienta profesionala a echipei, rezultatele sunt vizibile imediat. Dedicarea ehipei noastre se vede in castigul tau lunar.

Toate modelele de videochat sunt tratate cu profesionalism, discretie si seriozitate si beneficiaza de training si de sedinte foto gratuite.


Bonusuri
regale


Modele videochat Constanta

Sistem de bonusuri excelent prin atingerea anumitor niveluri de castig, bonusuri de loialitate, Regal Studio organizeaza concursuri lunare cu sanse pentru fiecare model de a castiga premii.

TE ASTEPTAM SA DISCUTAM DESPRE VIDEOCHAT

0761.32.87.47