Castigurile videochat
sunt regale

Partea financiara este foarte importanta cand vine vorba de alegerea unui job. Videochatul, deja cunoscut de o mare parte din oameni, are o reputatie ca fiind o activitatea foarte bine platita…..SI ESTE ADEVARAT. In functie de seriozitate si modul de abordare, un model de videochat poate catiga intre 500 si 10.000 dolari pe luna. Depinde doar de tine!

Videochatul este cu siguranta o activitate ce necesita implicare si devotament. Pe langa aceste calitati de baza ale unui model, acesta are nevoie si de o echipa in spate, care sa se ocupe de micile detalii (sedinte foto, machiaj, training, etc)….care in final fac diferenta intr-un loc de munca in videochat. La noi beneficiezi de un suport profesional!

Regal Studio Videochat Constanta

Avantaje REGALE

  • Venituri si bonusuri regale
  • Studio de videochat legal
  • Plati la timp si corecte
  • Amenajari de lux
  • Suport tehnic non stop
  • Colectiv exclusiv feminin
  • Confidentialitatea datelor

Te asteptam intr-o locatie exclusivista

INTREBARI FRECVENTE

Ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a lucra ca model de videochat
Pentru a indeplini conditiile minime pentru angajare trebuie sa aveti 18 ani impliniti, cunostinte minime de PC, un act de identitate valabil, incredere si respect de sine, abilitati de comunicare, rabdare, entuziasm si sa cunoasteti limba engleza de nivel mediu si desigur sa fiti serioasa.
Ce presupune activitatea de model de videochat
Activitatea videochat consta in discutii cu diferite persoane din toata lumea pe anumite site-uri de profil prin intermediul calculatorului si a unei camere video. Aceste discutii duc la o sesiune privata intre tine ca model si un membru platitor. Aceste sesiuni private pot implica nuditate din partea ta si posibil un show erotic
Sunt obligata sa fac anumite lucruri in sesiunile videochat private?
Nu. Nimeni nu te poate obliga sa faci ceva contrar vointei tale. Nici noi, nici membrul platitor. Toate site-urile au un set de reguli de bun simt referitoare la comportamentul tau ca model videochat pe care trebuie sa le respecti cat timp esti online.
Nu am experienta in domeniul videochat. Este o problema?
Nu. In studioul nostru vei beneficia de training gratuit. Inainte de a incepe lucrul vei afla toate informatiile referitoare la site-urile pe care vei lucra. Vei obtine astfel cunostintele necesare pentru a deveni un model de succes. Pe parcursul activitatii de model videochat vei beneficia in permanenta de suportul nostru.
De ce sa lucrez la STUDIOREGAL ca model videochat cand pot face asta acasa?
Intr-o oarecare masura poate parea ca este mai convenabil lucrul de acasa (nu trebuie sa te deplasezi, iti faci programul singura, nu imparti cu nimeni banii castigati) dar realitatea este ca vei intampina foarte multe inconveniente precum dotarea tehnica, accesul Internet, amenajarea locatiei, aspectele legale cum ar fi contractul de munca, etc. Echipa noastra de profesionisti iti pune la dispozitie un mediu dotat cu tot ce este necesar pentru ca tu sa-ti poti desfasura activitatea in cel mai bun mod posibil putand astfel sa obtii venituri foarte mari.
Pentru a lucra ca model la STUDIOREGAL trebuie neaparat sa fiu din localitate?
Nu. Am angajat in timp fete si cupluri pentru videochat in constanta atat din localitatea CONSTANTA cat si din alte localitati din Romania (de ex Tulcea, Craiova, etc)
Sunt studenta sau am alt angajament dar as dori sa lucrez in domeniul videochat in constanta. Programul de lucru imi permite acest lucru?
Da. Programul de lucru ca model videochat in Constanta la Regal Studio este organizat in ture si este flexibil. Folosim o aplicatie de organizare a turelor care iti permite sa iti planifici in avans locatia, camera si intervalul orar in care doresti sa lucrezi

TE ASTEPTAM SA DISCUTAM DESPRE VIDEOCHAT

0761 32 87 47

Open chat